Ring: 70 12 03 00 - eller fyll ut skjema for Reservvasjon:Reserver Bord

Om Tajmahal TandooriKvalitet

På Tajmahal har vi fokus på kvalitet indisk mat i alle ledd kvalitet ingredienser, kvalitet forberedelse og kvalitet sammen med vennlig service!


Service

Vi streber daglig for å yte og tilby våre gjester den beste kvaliteten og den herligste indisk mat med eksepsjonell service, hos oss kan du føle deg ivaretatt.


Atmosfære

Stemningen på vår restaurant skaper en rolig og avslappet atmosfære. Ikke bare vil du nyte utmerket mat og service,  du kan  også finne ro i hverdagen.


Tradisjon

Du vil oppleve autentisk indisk mat tilberedt ved hjelp av tradisjonelle metoder av eksperter med mange års erfaring fra indisk kjøkken.


Autentisk indisk mat

Tajmahal fanger den rike arv av autentiske indiske retter og oversetter deres innhold inn en appetittvekkende matopplevelse. Utvalget spenner gastronomiske herligheter av India i sin helhet, fra de fjerntliggende områder i nord-vest grensen til kystområdene i sør. Fra eksotiske vegetariske og ikke-vegetariske retter.


Kulturell opplevelse

Gitt omfanget av mangfold i India av jordtype, klima og typografi, så varierer de lokale retter betydelig  fra hverandre. Indisk mat er sterkt påvirket av religiøse og kulturelle valg. Kjøkkenet bli delt inn i Nord, Sør, Øst og Vest som definerer bruken av lokalt tilgjengelige krydder, urter, grønnsaker, frukt og kjøtt.